TV-inspektion og rottebekæmpelse

Få vurderet kloakkens tilstand

Oplever du problemer med rotter i kloakken? Eller er du bekymret for, at du har fået besøg af de ubudne gæster? Hvis du ved, at du har rotter på din grund, så er det vigtigt, at du først anmelder det til din lokale rottefænger, så du kan få sat en stopper for dyrene. Når det er klaret, så rykker vi hos Rørlæggeren ApS gerne ud og hjælper med at foretage en TV-inspektion af din kloak. Vi kører blandt andet ud til mange opgaver for kunder i vores eget lokalområde omkring Sorø, men vi kører også gerne ud til opgaver i både Ringsted, Slagelse, Køge og flere andre steder i nærheden.

Hvad indebærer en TV-inspektion?

Når vi foretager en TV-inspektion af din kloak, inspicerer vi både afløbene og lokaliserer fejl på afløbsinstallationen. Når fejlene er fundet, så er det nemmere at udbedre skaderne på den bedst mulige vis. Vi kan udføre enhver form for reparation på dine afløb, herunder også no dig-løsninger samt afpropning og etablering af en rottespærre. På den måde slipper du for at ende med at opleve det samme problem igen senere.​ Vi står naturligvis også klar til at udføre dette arbejde i samarbejde med dig og dit forsikringsselskab.

Har du brug for hjælp til inspektion af din kloak?

Hvis det lyder til, at vi kunne være det rette kloakfirma til at bistå med rottesikring, TV-inspektion eller reparation af kloakken, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Alt kloakarbejde bliver naturligvis udført af en autoriseret kloakmester, så du kan være helt sikker på, at det lever op til alle de gældende regler og standarder inden for området.

Vi udarbejder gerne et skræddersyet og uforpligtende tilbud til dig på lige netop den opgave, som du har brug for vores hjælp til. Vi står også gerne til rådighed, hvis du har nogle spørgsmål omkring vores arbejdsområder og kompetencer, eller hvis du har brug for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

Medlem af Dansk Byggeri

Byg Garanti

Byggeriets Kvalitetskontrol

✔️Medlem af Dansk Byggeri

✔️Medlem af Byg Garanti

✔️Certificeret af Byggeriets Kvalitetskontrol

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til vores services eller priser er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på telefon: 52 71 77 71
​eller skriv en mail til info@roraps.dk

RØRLÆGGEREN ApS

Find vores kontaktoplysninger herunder:

Rørlæggeren ApS

Jættevej 12

4100 Ringsted

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 52 71 77 71

E-mail: info@roraps.dk

CVR: 13726175

Telefontider

DØGNVAGT

Vi er på telefonen 24/7