Maskinudlejning der dækker dine behov

Udlejning af maskiner med og uden fører

Står du og mangler en eller flere maskiner til at udføre en opgave for en kunde? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Rørlæggeren ApS tilbyder vi maskinudlejning både med og uden fører, så du har mulighed for at få lige netop den løsning, der passer til dig. Vi udlejer mange forskellige typer maskiner til opgaver i blandt andet Sorø, Ringsted, Slagelse, Køge, men også flere andre steder på Sjælland.

Lej moderne entreprenørmaskiner hos Rørlæggeren

Vi tilbyder maskinudlejning i form af moderne entreprenørmaskiner, som blandt andet kan bruges til jord-, grave- og kloakarbejde. Alle vores entreprenørmaskiner er udstyret med den nyeste teknologi, så du kan være sikker på, at du lejer en effektiv maskine gennem os.

Vi tilbyder blandt andet udlejning af:

  • Gravemaskine med både GPS og rotortilt
  • ​Dumper
  • ​Minigraver
  • Pladevibrator
  • ​Gummiged
  • ​Mange andre lignende maskiner.

Vi har i det hele taget et rigtigt stort udvalg af maskiner, som du har mulighed for at leje gennem os i lige netop den periode, som du skal bruge dem. Det gælder, uanset om det blot er for en enkelt dag, eller om det er for en længere periode. Du vælger også selv, om du ønsker at leje den pågældende maskine med eller uden fører. Du kan læse mere om vores mandskabsudlejning her.​

Kontakt os og hør mere om vores maskinudlejning

Hvis du har nogle spørgsmål omkring vores maskinudlejning, eller hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvilke maskiner du har mulighed for at leje gennem os, så kontakt os gerne allerede i dag. Vi står klar til at besvare enhver henvendelse, ligesom vi også gerne udarbejder et uforpligtende tilbud til dig på den løsning, der passer bedst til dine ønsker og behov.

Har du brug for både at leje maskiner og mandskab til din opgave, så finder vi gerne frem til en samlet løsning til den rette pris. Vi udlejer kun moderne entreprenørmaskiner med den nyeste teknologi samt erfarent mandskab inden for kloakering, jordarbejde og rørlægning.

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

Medlem af Dansk Byggeri

Byg Garanti

Byggeriets Kvalitetskontrol

✔️Medlem af Dansk Byggeri

✔️Medlem af Byg Garanti

✔️Certificeret af Byggeriets Kvalitetskontrol

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til vores services eller priser er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på telefon: 52 71 77 71
​eller skriv en mail til info@roraps.dk

RØRLÆGGEREN ApS

Find vores kontaktoplysninger herunder:

Rørlæggeren ApS

Jættevej 12

4100 Ringsted

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 52 71 77 71

E-mail: info@roraps.dk

CVR: 13726175

Telefontider

DØGNVAGT

Vi er på telefonen 24/7