Rørlægger med over 20 års erfaring

Professionel rørlægning på hele Sjælland

Leder du efter en professionel rørlægger, der kan hjælpe dig med lige netop den rørlægning, som du skal have udført? Så er du kommet til det helt rette firma.

Hos Rørlæggeren ApS har vi både erfaringen og kompetencerne til at kunne håndtere de større såvel som de mindre opgaver. Det gælder, uanset om det er i forbindelse med renovering, nybyggeri eller fremtidssikring for private eller offentlige bygherrer.

Vores virksomhed er beliggende i Sorø, hvorfra vi ofte kører ud til opgaver for kunder i vores eget lokalområde samt i Ringsted, Slagelse og andre byer i nærheden. Vi arbejder dog også som rørlægger på resten af Sjælland.

Hvilke opgaver kan vi hjælpe dig med?

Vi har mere end 20 års erfaring som rørlægger, og vi kan derfor hjælpe dig, uanset om du har brug for vores hjælp i forbindelse med rørledning, kloakledning, vandløb eller kloakering. Vi kan blandt andet hjælpe dig i forbindelse med følgende opgaver:

  • ​Nedsivning
  • ​Fælleskloakering
  • ​Pumpebrønde og ledninger
  • ​Andre former for rørlægning og kloakarbejde.

Har du brug for hjælp fra en dygtig rørlægger?

Hvis du har brug for professionel hjælp fra en dygtig og erfaren rørlægger, så står vi altid til din rådighed. Vi udarbejder desuden gerne et uforpligtende tilbud til dig, hvis du på forhånd kunne tænke dig at vide, hvor meget lige netop din opgave vil komme til at koste dig. Hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores arbejdsområder og kompetencer i forbindelse med rørlægning, eller hvis du har nogle spørgsmål, så er du selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os.

Vi sidder klar til at besvare de spørgsmål, du måtte have eller til at udarbejde det uforpligtende tilbud, som du efterspørger. Du skal bare kontakte os for en indledende dialog omkring, hvordan vi kan hjælpe dig. Med over 20 års erfaring som rørlægger kan du altid være sikker på, at du får et professionelt og veludført resultat, når du vælger at lade os udføre arbejdet for dig.

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

Medlem af Dansk Byggeri

Byg Garanti

Byggeriets Kvalitetskontrol

✔️Medlem af Dansk Byggeri

✔️Medlem af Byg Garanti

✔️Certificeret af Byggeriets Kvalitetskontrol

RØRLÆGGEREN ApS

Find vores kontaktoplysninger herunder:

Rørlæggeren ApS

Bjernedevej 8

4180 Sorø

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 52 71 77 71

E-mail: info@roraps.dk

CVR: 37529842

Telefontider

DØGNVAGT

Vi er på telefonen 24/7