Mandskabsudlejning til kloakering, rørlægning og jordarbejde

Lej mandskab til din opgave

Hos Rørlæggeren ApS er vi klar til hjælpe dig med professionelt mandskab, hvis du selv står og mangler. Måske har du en større opgave, end du selv har mandskab til, eller måske er der opstået sygdom blandt dine medarbejdere. Uanset hvad så tilbyder vi professionel mandskabsudlejning, så du fortsat kan leve op til de deadlines, som du har aftalt med kunderne. Vi tilbyder udlejning af mandskab til mange forskellige opgaver i blandt andet Sorø, Ringsted, Slagelse, Køge og omegn, men også flere andre steder på Sjælland.

Hvad dækker vores mandskabsudlejning over?

Vores mandskabsudlejning dækker både over erfarne struktører, rørlæggere, håndmænd og maskinførere. Vi kan med andre ord tilbyde mandskab med erfaring inden for både kloakering, rørlægning og jordarbejde. Vi udlejer kun kvalificeret mandskab, der har kompetencerne til at løse den givne opgave. Hos os har du mulighed for at leje alt lige fra den enkelte mand, der opfylder dine behov, til hele sjak inkl. formand.

​Ud over dette har du også mulighed for at leje moderne entreprenørmateriel, der alt sammen har den nyeste teknologi. Vi kan blandt andet tilbyde:

Kontakt os for leje af mandskab og få beregnet en pris

Der er mange forskellige muligheder, når du vælger at benytte dig af vores virksomheds materiel- og mandskabsudlejning. Du er derfor altid meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvilke muligheder du har. Vi er desuden altid klar til at udarbejde et uforpligtende tilbud på lige netop den løsning, der dækker dine ønsker og behov.

Hvis du er interesseret i at høre mere om vores priser og kompetencer, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Fortæl os om dine ønsker og behov, så finder vi sammen frem til den bedst mulige løsning. Vi har altid en hjælpende hånd til dig, uanset om du skal bruge en maskinfører, en rørlægger eller en kloakmester.

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

Medlem af Dansk Byggeri

Byg Garanti

Byggeriets Kvalitetskontrol

✔️Medlem af Dansk Byggeri

✔️Medlem af Byg Garanti

✔️Certificeret af Byggeriets Kvalitetskontrol

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til vores services eller priser er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på telefon: 52 71 77 71
​eller skriv en mail til info@roraps.dk

RØRLÆGGEREN ApS

Find vores kontaktoplysninger herunder:

Rørlæggeren ApS

Jættevej 12

4100 Ringsted

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 52 71 77 71

E-mail: info@roraps.dk

CVR: 13726175

Telefontider

DØGNVAGT

Vi er på telefonen 24/7