Omfangsdræn etableres med stor erfaring

Beskyt din bygning mod indtrængning af vand og fugt

Har du problemer med fugt i din bygnings fundament, ydermure eller sokkel? Så kan det være, at en etablering af et omfangsdræn vil være den rette løsning for lige netop dig. Hos Rørlæggeren ApS hjælper vi dig gerne med at vurdere, hvilken løsning der vil sikre din bygning den bedste beskyttelse mod indtrængning af fugt og vand, ligesom vi også gerne udfører selve etableringsarbejdet for dig.

Vi arbejder både for private og erhverv i Sorø, Ringsted, Slagelse, Køge og omegn, og vi kommer derfor også gerne forbi dig og din bygning.

Sådan fungerer et omfangsdræn

Et omfangsdræn har til formål at lede vandet væk fra dit hus. Det er en form for en nedgravet tagrende, der bliver gravet ned langs ydermuren på din bygning. Omfangsdrænet fører herefter vandet væk fra huset via en brønd, der leder til et afløbssystem. Med et omfangsdræn gravet ned rundt om din bygning kan du således være sikker på, at overskydende vand bliver ledt korrekt væk fra din bygning. På den måde kan du minimere risikoen for, at der trænger fugt ind i din bygning. Derfor er denne løsning også særligt velegnet, hvis du har problemer med fugt i kælderen eller i ydermuren.

Få arbejdet udført af en autoriseret kloakmester

At etablere et omfangsdræn er ikke noget, som man selv kan gøre. Arbejdet skal udføres af en autoriseret kloakmester, fordi drænet skal tilsluttes kloaknettet. Derfor kan du med fordel vælge at lade vores kloakfirma udføre arbejdet for dig.

Vi udfører autoriseret kloakarbejde, og vi har mere end 20 års erfaring inden for vores fag. Derudover sørger vi for løbende at holde os opdaterede omkring den nyeste viden og udvikling inden for faget, så du altid kan være sikker på at få den bedste løsning.

Vi tilbyder skræddersyede priser på opbygning og nedgravning af et omfangsdræn, så kontakt os gerne i dag for at indhente et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris på din opgave.

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

Medlem af Dansk Byggeri

Byg Garanti

Byggeriets Kvalitetskontrol

✔️Medlem af Dansk Byggeri

✔️Medlem af Byg Garanti

✔️Certificeret af Byggeriets Kvalitetskontrol

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til vores services eller priser er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på telefon: 52 71 77 71
​eller skriv en mail til info@roraps.dk

RØRLÆGGEREN ApS

Find vores kontaktoplysninger herunder:

Rørlæggeren ApS

Jættevej 12

4100 Ringsted

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 52 71 77 71

E-mail: info@roraps.dk

CVR: 13726175

Telefontider

DØGNVAGT

Vi er på telefonen 24/7