Byggemodning i forbindelse med nybyggeri

Skal din grund gøres klar til et byggeri?

Hvis du skal have udført et byggeri på en grund, så skal den først byggemodnes, før det egentlige byggeri kan gå i gang. Hos Rørlæggeren ApS har vi stor erfaring inden for byggemodning, og vi hjælper dig således gerne med at gøre din grund klar til byggeriet. Det gælder, uanset om du er privatperson eller erhvervskunde.

Fra vores egen base i Sorø kører vi ofte ud til byggemodningsopgaver for vores kunder i lokalområdet samt i både Ringsted, Slagelse, Køge og omegn. Har du brug for vores hjælp et andet sted på Sjælland, står vi også gerne til din rådighed.

Hvad er byggemodning?

Byggemodning handler i bund og grund om at gøre en grund eller et stykke jord klar til bebyggelse. Det betyder, at der på grunden er blevet gjort klar til, at der kan etableres veje, forsyningsledninger, kloakering, el og så videre.

Selve byggemodningsarbejdet består af mange forskellige opgaver og omfatter blandt andet:

 • ​Jord- og gravearbejde
 • ​Terrænregulering
 • ​Kloakering
 • ​Etablering af vej
 • ​Vandforsyning
 • ​Elforsyning.

Sådan kan vi hjælpe dig med din byggemodningsopgave

Vi er et alsidigt og kompetent kloak- og entreprenørfirma med brede kompetencer inden for vores fag. Vi kan derfor blandt andet være behjælpelige i forbindelse med følgende opgaver relateret til byggemodning:

 • Jord- og gravearbejde
 • Rørlægning
 • Kloakering
 • ​Belægningsarbejde
 • ​Totalentrepriser
 • ​Projektering.

Vi har mere end 20 års erfaring inden for vores fag, og vi sørger løbende for at følge med i udviklingen. På den måde kan vi altid sikre vores kunder de bedste løsninger – både nu og i fremtiden. Vi udfører autoriseret arbejde, så du kan være helt tryg ved, at alt byggemodningsarbejde bliver udført efter de gældende regler og krav på området.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at klargøre din grund til byggearbejdet, eller hvis du kunne tænke dig at få beregnet en pris på byggemodning af din grund. Vi hjælper dig gerne med at finde den bedste løsning, og alt arbejde vil blive udført af kompetente og erfarne medarbejdere.

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

Medlem af Dansk Byggeri

Byg Garanti

Byggeriets Kvalitetskontrol

✔️Medlem af Dansk Byggeri

✔️Medlem af Byg Garanti

✔️Certificeret af Byggeriets Kvalitetskontrol

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til vores services eller priser er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på telefon: 52 71 77 71
​eller skriv en mail til info@roraps.dk

RØRLÆGGEREN ApS

Find vores kontaktoplysninger herunder:

Rørlæggeren ApS

Jættevej 12

4100 Ringsted

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 52 71 77 71

E-mail: info@roraps.dk

CVR: 13726175

Telefontider

DØGNVAGT

Vi er på telefonen 24/7