OM RØRLÆGGEREN

Selvom Rørlæggeren ApS er en mindre virksomhed, kan vi prale af at kunne løse stort set alle former for rør- og kloakopgaver, små som store.

Vi er en autoriseret kloakmestervirksomhed, du er derfor som kunde hos os sikret et godt, veludført stykke arbejde.

Med vores mange års erfaring i branchen kan vi altså være behjælpelige på både den store byggeplads eller hjemme i privaten. Dette gælder både når det kommer til, at vi står for hele projektet, eller når vores kunder efterspørger mandskabs- eller maskinudlejning.

Uanset om det drejer sig om nybyg, ombyg eller renovering af kloaksystemer, så står vi klar til at løse opgaven. Vores ekspertiseområder favner meget bredt, så du kan være sikker på, at vi finder en løsning, der stemmer overens med dine ønsker.

Følger med udviklingen

Rørlæggeren ApS ønsker altid at være på forkant, derfor er vi hele tiden under udvikling.

Vi råder over flere forskellige entreprenørmaskiner samt forskelligt specialværktøj, der kan være nyttigt, når vi er ude på en opgave. Herunder kan vi nævne:

  • TV-udstyr til rør- og kloakopgaver
  • Renseudstyr
  • Skæreudstyr til rødder
  • Søgeudstyr til både kloak- og kabelopgaver
  • Rottesikring

Som kunde hos os er du garanteret autoriseret kloak- og rørarbejde efter den gældende lovgivning.

Vi tager altid ansvar for, at opgaverne bliver løst professionelt og i overensstemmelse med gældende lovgivning. Dette gælder uanset hvilken opgave, vi er ude på.

Har du en opgave?

Ligegyldigt omfanget af opgaven, så kan Rørlæggeren hjælpe dig videre.

Vores kompetente og kvalitetsbevidste medarbejdere er altid klar til udfordringer for de store entreprenørfirmaer, men også for de private kunder.

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på kloak- og rørarbejde eller på mandskabs- eller maskinudlejning.