RENSNING AF SPILDEVAND PÅ EGEN GRUND


Har du brug for professionel hjælp i forbindelse med rensning af spildevand? Så er du kommet til det helt rigtige firma.

Hos Rørlæggeren ApS finder du en autoriseret kloakmester, der kan løse alle former for kloakarbejde samt rørlægning og projektering for både private boligejere og forskellige former for erhverv.

Vi holder til i Sorø, hvorfra vi blandt andet kører ud til vores kunder i Slagelse, Ringsted og omegn.

Vi tilbyder en løsning, hvor du har mulighed for at rense spildevandet på din egen grund, hvilket kan være en stor fordel for dig, der bor i et område, hvor der ikke er kloakering.

Du kan for eksempel få nedgravet et redsivningsanlæg eller et minirenseanlæg på din grund.

HVORFOR ER RENSNING AF SPILDEVAND NØDVENDIG?

Hver gang du går i bad, trækker ud i toilettet eller vasker op, bliver vandet omdannet til spildevand.

Det løber fra dit afløb ud i din kloak og hen til renseanlægget, hvor det skal renses, før det kan ledes tilbage til naturen i for eksempel søer, vandløb og i jorden.

Det er vigtigt, at spildevandet bliver renset grundigt, så alle de forurenede stoffer i vandet kan blive fjernet og nedbrudt i en sådan grad, at de ikke længere kan gøre skade på omgivelserne.

KONTAKT OS OG HØR MERE OM, HVORDAN VI KAN HJÆLPE DIG

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, eller har du nogle spørgsmål omkring rensning af spildevand, er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 52 71 77 71.

Alternativt kan du også skrive til os via vores kontakformular eller på vores e-mail info@roraps.dk, hvis det passer dig bedre.

Så sørger vi for at vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.

SKAL VI KONTAKTE DIG?


Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt, så vi kan tage en snak om dit projekt.

  AUTORISERET KLOAKMESTER VIRKSOMHED

  VORES CERTIFICERINGER

  Rørlæggeren ApS er medlem af Byggeriets Kvalitetskontrol, Byg Garanti og Dansk Byggeri, hvilket er din sikring som kunde for, at vi er autoriserede, og at vi leverer et ordentligt stykke arbejde inden for kloakområdet.

  RØRLÆGGEREN
  ApS

  Bjernedevej 8
  4180 Sorø

  +45 52 71 77 71
  info@roraps.dk

  CVR nr. 37529842