NEDSIVNINGSANLÆG TIL OMRÅDER UDEN KLOAKERING


Bor du i et område, hvor der ikke er kloakeret, så kan et nedsivningsanlæg være en oplagt løsning til at lede dit spildevand væk fra din bolig, og det kan vi hos Rørlæggeren ApS tilbyde at etablere for dig.

Vi er autoriseret kloakmester, og vi løser alle former for kloakarbejde, herunder også etableringen af et nedsivningsanlæg.

Vi kører blandt andet ud til kunder i Sorø, Ringsted og Slagelse, men vi kører også gerne ud til kunder i andre omkringliggende områder.

SÅDAN VIRKER ET NEDSIVNINGSANLÆG EFTER NEDGRAVNING

Et nedsivningsanlæg består af en pumpebrønd, en bundfældningstank og et fordeler-rør, som vi graver ned under jorden. Herefter vil dit spildevand fra boligen løbe direkte ind i bundfældningstanken i stedet for at løbe ud i din kloak.

I bundfældningstanken vil alle faste dele fra spildevandet blive sorteret fra. Vandet løber herefter videre ud til pumpebrønden, som pumper spildevandet ud i fordeler-rørene.

Herfra bliver vandet ført ned i jorden, hvor der sker en naturlig rensning, inden vandet når til grundvandet.

HVAD KOSTER NEDSIVNINGSANLÆG?

For at vi kan beregne en retvisende pris på etableringen af et nedsivningsanlæg, er vi som regel nødt til at komme ud forbi din adresse for at foretage en besigtigelse af forholdende.

Der er nemlig stor forskel på, hvor meget etableringen koster alt afhængigt af, hvor stort et nedsivningsanlæg du har behov for, og hvordan det skal etableres.

KONTAKT OS FOR AT INDHENTE ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på en løsning, der dækker dine behov, så hører vi meget gerne fra dig. Du skal bare ringe til os på telefon 52 71 77 71, eller du kan skrive til vores e-mail info@roraps.dk, hvis du foretrækker det. Så sørger vi for at vende tilbage til dig inden for ganske kort tid.

SKAL VI KONTAKTE DIG?


Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt, så vi kan tage en snak om dit projekt.

  AUTORISERET KLOAKMESTER VIRKSOMHED

  VORES CERTIFICERINGER

  Rørlæggeren ApS er medlem af Byggeriets Kvalitetskontrol, Byg Garanti og Dansk Byggeri, hvilket er din sikring som kunde for, at vi er autoriserede, og at vi leverer et ordentligt stykke arbejde inden for kloakområdet.

  RØRLÆGGEREN
  ApS

  Bjernedevej 8
  4180 Sorø

  +45 52 71 77 71
  info@roraps.dk

  CVR nr. 37529842